Praktijkondersteuners (POH) Somatiek

 

De praktijkondersteuner somatiek ondersteunt uw huisarts bij de zorg aan patienten met chronische ziekten zoals diabetes, astma, COPD, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Zij doet dit door het uitvoeren van controles volgens een vast protocol. Daarnaast geeft de praktijkondersteuner u voorlichting over uw aandoening en kunt u bij haar terecht met vragen. De uitkomsten van de controles worden besproken met uw huisarts en als daar aanleiding toe is wordt de behandeling bijgesteld. Wanneer u door de praktijkondersteuner wordt uitgenodigd voor een afspraak is dit altijd op verzoek van uw huisarts.

De praktijkondersteuner begeleidt ook mensen bij het stoppen met roken. Indien u interesse heeft, neem dan gerust contact op.

De zorgverlening door de praktijkondersteuner valt volledig binnen de basisverzekering.

Elke middag tussen 13.30 - 14.00 uur heeft de praktijkondersteuner telefonisch spreekuur voor medische vragen of overleg op tel. 0228-530202. Daarnaast kunt u via dat nummer afspraken maken voor Longfunctieonderzoek, De 24-uursbloeddrukmeting, hartritmeregistratie of vaatonderzoek wanneer dit door de huisarts is aangevraagd. 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om een bepaalde afspraak na te komen verzet deze dan tijdig via de assistente. Dit geeft de praktijkondersteuner de mogelijkheid de tijd die voor u gereserveerd was een andere invulling te geven.

U kunt de POH altijd bereiken via onze assistente, tel 0228-511742.

 

POH - 3

 

 

 

 

 

 

 

Ilse, Manon en Joyce

kind

Adresgegevens

foto pand zomer
Het Voert 5C
1613 KL Grootebroek
Telefoon: 0228-511742
Routebeschrijving

interactie

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen