Afspraak maken

 

Voor afspraken met de arts, de praktijkverpleegkundige en de assistente kunt u bellen                     tussen 8 uur en 10 uur.

In verband met planning van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de aard van de hulpvraag.

Voor een regulier consult staan 10 minuten gepland. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, kunt u de assistente vragen of het mogelijk is een dubbele afspraak te maken.

De praktijk is dicht tussen 12.00-14.00 uur, behalve voor spoedgevallen. In die tijd worden er oa. visites gereden en wordt administratie gedaan. 

 

No-show tarief : bij verhindering gaarne binnen 24 uur afbericht.

Per 1 augustus 2014 zijn wij helaas genoodzaakt om bij mensen die niet op hun afspraak komen zonder tijdige afmeling een wegblijfvergoeding in rekening te brengen. Hiervan ontvangt u een nota thuis.

Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u uw afspraak in principe tot 24 uur van te voren afbellen of wijzigen. Als u dit nalaat, rekenen wij als schadevergoeding een wegblijf-tarief of No-show tarief.

Het komt helaas steeds vaker voor dat patienten zonder tegenbericht niet verschijnen op hun afspraak. Dit is vervelend en betekent tijdsverlies. Een andere patient had in die verloren tijd geholpen kunnen worden.

Een niet nagekomen consult kost u 15 euro, een dubbel consult 25 euro. Een afspraak bij de praktijkondersteuner kost u 30 euro (Hier worden tenslotte lange consulten of gesprekken voor u gereserveerd).

De rekening wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar, maar moet u zelf betalen. De rekening gaarne voor het volgende consult voldoen.

 

kind

Adresgegevens

foto pand zomer
Het Voert 5C
1613 KL Grootebroek
Telefoon: 0228-511742
Routebeschrijving

interactie

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen